menu
Word Lid
Mondmaskers groeien niet!

Blijkbaar zijn er mensen die denken dat ze het tekort aan mondmaskers en handschoenen zelf kunnen oplossen. Sommigen mensen gooien hun gebruikte beschermingsmiddelen op de grond in de hoop dat er een mooie boom uit zal groeien. Wij moeten deze mensen helaas teleurstellen, tot op heden is er nog geen enkele boom met mondmaskers of handschoenen gesignaleerd.
Onze gemeentearbeiders maken er dagelijks een erezaak van om van Wijnegem de properste gemeente te maken. Hoe frustrerend moet het wel niet zijn als ze dagelijks rondzwervend vuil van mensen op moeten ruimen.

Enkele van onze gemeenteraadsleden hebben dit weekeinde zelf het initiatief genomen om de Wijnegemse straten proper te maken tijdens de wandelingen 'rond hun kot'. Tijdens deze wandelingen vonden we zelf een mondmasker dat volledig onder het bloed zat, vraag blijft: aan wat denken mensen als ze dit zo maar op straat gooien?

Laat ons allemaal samen het werk van onze gemeentearbeiders aangenamer maken. Applaudisseer voor onze zorgverleners, geef complimenten aan iedereen die er altijd voor ons staan en toon respect voor onze straatvegers door uw zwerfvuil in de vuilbak te gooien.

Samen voor een proper Wijnegem!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF