menu
Word Lid
Samen tegen Corona

Na de digitale gemeenteraad van gisteren is het duidelijk dat alle Wijnegemse partijen gezamenlijk zonder uitzonderingen of cordon de Corona-crisis zullen bestrijden.
Tot hiertoe is Wijnegem de beste leerling binnen onze provincie, de woonzorgcentra hebben de crisis in de hand en voorlopig zijn er nog geen bevestigde gevallen.
Als partij stemt het ons enorm hoopvol dat Wijnegem ook in deze crisis zich niet wil bezighouden met politiek getouwtrek.  
Samen zullen wij deze crisis tot een goed einde brengen en na de crisis zullen we gemeenschappelijk optreden om al onze getroffen burgers en ondernemers bij te staan met raad en daad.

Sta me toe om nogmaals iedereen te bedanken die ondanks alles onze gemeente draaiende houden. Dat gaat over onze gemeentearbeiders die onze straten proper houden, onze administratie die ook vandaag paraat staat om mensen te helpen, het gaat over de postbodes en nog vele anderen. Maar het gaat ook en vooral over het zorgpersoneel die onze ouderen vandaag bijstaan in deze eenzame dagen.

Wil jij ook je steentje bijdragen, surf dan naar www.wijnegem.be waar je een platform vindt om hulp aan te bieden. Boodschappen doen, telefoneren met ouderen, kinderen helpen met schoolwerk; er zit vast wel iets bij dat je kan doen. Ook als u hulp kan gebruiken, kan u zich aanmelden op het platform "Wijnegem helpt".

Samen laten we zien dat Wijnegem een warme gemeente is waar solidariteit geen loos woord is.

Dirk Verhaert
fractieleider

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF