Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Vlaams Belang Wijnegem stelt top 5 voor

Vlaams Belang Wijnegem stelt top 5 voor
Lokaal @ Vlaams Belang


Zoals reeds meegedeeld zal de lijst getrokken worden door Dirk Verhaert. Dirk is gemeenteraadslid sinds 2001 en daarmee 1 van de langst zetelende gemeenteraadsleden in Wijnegem.

Op de tweede plaats vinden we Agnes van Mechelen terug. Agnes zetelde gedurende de vorige legislatuur in de gemeenteraad van Wijnegem en beroepshalve is ze uitbaatster van het volkscafé “Krabbershoek”.

De derde plaats wordt ingenomen door Glenn Gené. Glenn is verantwoordelijke voor een slagerij in Wijnegem. Glenn is voorzitter van de afdeling Wijnegem en nationaal zetelt hij mee in de raad van bestuur van de Vlaams Belang jongeren. Als uittredend OCMW-raadslid stond hij mee aan de wieg van de oprichting van de woonzorggroep, waar hij werd opgenomen in de raad van bestuur. Door zijn expertise in de OCMW-raad is Glenn onze man om sociale dossiers in Wijnegem te blijven opvolgen.

Op plaats 4 staat Josee Vanpeer. Josee was jarenlang lid van het onderhoudspersoneel in het woonzorgcentrum van Wijnegem, momenteel geniet ze van een welverdiend rustpensioen.

De top 5 wordt afgesloten door Bart Huybrechts. Bart is een nieuwkomer in de Wijnegemse politiek, maar is reeds jaren een welbekende figuur in Wijnegem. Beroepshalve is Bart actief als logistiek medewerker bij een verpakkingsfirma. Als jonge vader maakt Bart zich zorgen over de toekomst van zijn dochter en wil zich daarom volledig geven om van Wijnegem een aangenaam dorp te houden om te blijven wonen.

Als lijstduwer vinden we Frans Bryon terug. Frans was medeoprichter van onze partij in Wijnegem en zetelde jarenlang in de gemeenteraad. Frans kiest ervoor om als lijstduwer de jonge en vernieuwde generatie alle kansen te geven en voluit te ondersteunen.

Met mondjesmaat zullen nieuwe kandidaten voorgesteld worden. Onze ploeg in Wijnegem staat klaar om in het belang van onze toekomst Wijnegem mee te leiden zoals we dat de laatste jaren deden. Als het kan nemen wij graag bestuursverantwoordelijkheid, maar als het moet blijven we terug constructieve oppositie voeren voor ons dorp Wijnegem.